Mijn verhaal

Mijn naam is Martine Krekelaar en ik help communicatieprofessionals om beeldcommunicatie naar een hoger niveau te tillen.”


Beeldcommunicatie


Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring in de communicatiebranche en heb ik aan verschillende kanten van de tafel gezeten. Na diverse functies binnen media- en communicatiebureaus, specialiseerde ik mij in beeldcommunicatie aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie, waarna ik 6 jaar geleden startte als zelfstandig fotograaf en beeldstrateeg voor vooraanstaande organisaties.

De afgelopen jaren merkte ik dat er nog veel kansen onbenut blijven als het gaat om goed beeldbeleid binnen communicatieafdelingen. Communicatieteams bestaan vaak uit generalisten, die het net ontbreken aan de juiste verdiepende kennis, vaardigheden en tools om ook op het gebied van beeld op hoog niveau te communiceren met hun publiek.

Maar is het eigenlijk niet veel logischer als een succesvol communicatieteam anno nu bestaat uit zowel professionals die vaardig zijn in verbale communicatie (woordvoerders) als professionals die vaardig zijn in visuele communicatie (beeldvoerders)?

Klaar om jullie beeldcommunicatie naar een hoger niveau te tillen?

Laten we samen in gesprek gaan om te bespreken hoe ik jullie communicatieteam het beste kan helpen om jullie beeldbeleid naar een hoger niveau te brengen.