CONTACT

CONTACT

Mijn naam is Martine Krekelaar. Na mijn bachelor in Communicatie rondde ik in 2016 mijn opleiding af aan de Fotovakschool in Amsterdam. Sindsdien help ik organisatie en merken om aansprekende beeldverhalen te maken voor hun communicatie.

Aansprekende beeldverhalen voor de communicatie van jouw organisatie of merk

Ik werk graag samen met opdrachtgevers met oog op de toekomst en die hun visuele communicatie naar een hoger niveau willen tillen. Dit doe ik als freelancer, maar ook met regelmaat in samenwerking met collega beeldmakers, journalisten, vormgevers en communicatieadviseurs uit mijn netwerk. Samen met andere creatieve ondernemers deel ik Studio 304 in het gebouw De Greiner in Haarlem.

Contact
info@martinekrekelaar.nl
+31630579052

Studio 304
De Greiner
Voorhelmstraat 25 – 304
2012 ZM Haarlem


Bestuurslid Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten (NVF)
Voor de NVF vervul ik de rol van bestuurslid waar ik verantwoordelijk ben voor de portefeuille communicatie. Het is belangrijk dat beeldmakers zich verenigen en dat journalistiek ondernemerschap wordt gestimuleerd en kennis over journalistieke innovatie wordt gedeeld.

Mijn werk wordt vertegenwoordigd door fotoagentschap Hollandse Hoogte & NVJ/NVF Nederlandse Vereniging van (foto)journalisten.

Ik hecht waarde aan de bescherming van privacy en ga zorgvuldig om met gegevens. Lees hier mijn privacy verklaring.
Op alle goederen en/of diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.