BIOMartine Krekelaar (1989) behaalde na haar bachelor in Communicatie in 2016 haar diploma aan de Fotovakschool in Amsterdam. Sindsdien is zij werkzaam als freelance fotograaf en adviseert zij organisaties en overheden over beeldcommunicatie. Daarnaast treedt Martine op als gastdocent en moderator tijdens beeldprogramma’s.

© Keke Keukelaar

© Keke Keukelaar

Het bouwen van echte verhalen die inspireren, relevant en waardevol zijn. Geloofwaardige, rauwe, authentieke verhalen. Zonder opsmuk en glamour. Van krachtige beeldconcepten tot aansprekende beeldverhalen. Volop ambitie en met een frisse blik, dat is Martine.

Voor de NVF (Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten) vervul zij de rol als bestuurslid waar ze verantwoordelijk is voor de portefeuille communicatie. Het is belangrijk dat beeldmakers zich verenigen en dat journalistiek ondernemerschap wordt gestimuleerd en kennis over journalistieke innovatie wordt gedeeld.

Martine is inzetbaar als fotograaf, beeldredacteur, adviseur, beeldcoördinator, organisator/moderator van beeldprogramma’s, storyteller, gastdocent over beeld onderwerpen, producer van beeldproducties en andere beeldcommunicatie vraagstukken.

Martine werkt samen met opdrachtgevers die gericht zijn op een duurzame toekomst en met hun visuele communicatie naar een hoger niveau willen. In nauwe samenwerking met collega beeldmakers, journalisten en communicatieadviseurs uit haar netwerk. Samen met andere ondernemers deelt ze Studio 304 in het gebouw De Greiner in Haarlem.

STUDIES
2013-2016 Fotovakschool (University of Applied Photography)
2007-2011 Bachelor of Communication NHL Hogeschool

Klik hier voor mijn CV

VERTEGENWOORDIGD DOOR
Hollandse Hoogte & NVJ/NVF Nederlandse Vereniging van (foto)journalisten.