beeldstudio

Met beeldstudio combineer ik mijn achtergrond als communicatieadviseur met mijn vak als fotograaf. Hiermee help ik communicatieprofessionals om aansprekende beeldverhalen toe te passen binnen de communicatie van hun organisatie of merk.

Beeld is bepalend voor het succes van je communicatiestrategie

In mijn ervaring zie ik nog veel organisaties worstelen met hun beeldtaal. Ondanks dat iedereen wéét dat beeld belangrijk is en steeds belangrijker wordt, blijven veel communicatieafdelingen hangen in het clichébeeld en het plaatje bij het praatje. Zó zonde, een gemiste kans!

Mijn kennis en ervaring heb ik samengevoegd en vastgelegd in het programma ‘Beeld in uitvoering’. Het programma voor communicatieprofessionals waarin je ontdekt hoe je jouw publiek kan bereiken door het inzetten van beeld. Je ontwikkelt een unieke beeldtaal die past bij jouw organisatie en gaat strategisch aan de slag met het inzetten van beeld.

Laat mij jou inspireren, motiveren, uitdagen en je de handvatten geven om ook jouw publiek te bereiken met het inzetten van krachtige beeldverhalen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de Beeldstudio via de knop hieronder.